Paleo bättre än pulver!

Så här i maj satsar frugan alltid på 1 månad pulverdiet för att känna mig snygg i linne, klänning och bikinin.
Så maj är en månad jag helst undviker att komma hem efter jobbet eftersom hungern gör henne till en mindre trevlig människa om ni vet vad jag menar 😉

Men så fick jag syn på levasockerfritt.se i flödet på Facebook. Ett företag som säljer färdiga kostprogram för 4 eller 8 veckor. Jag tänkte att det var värt en chansning och bad henne pröva 8 veckor direkt. Efter 4 veckor har hon fått bättre resultat än vad hon brukar få på 1 månads pulverdiet och det bästa av allt, jag har kunnat umgås med frugan utan att få stryk.

Hoppas hon blir lika nöjd som jag efter de resterande 4 veckorna.
Just nu har de sommarkampanj på kostprogrammen för Paleo så passa på, testa du med!